Márkaépítés podcast segítségével

A podcast személyes formátum, de mégis kiváló csatorna márkaépítésre.

Hatásos módon nyerheted el a hallgatóid bizalmát és építhetsz saját közönséget. A kiváló tartalmakat ad a social media kommunikációdhoz.

Storytelling

Elmesélhetsz történeteket millió módon, a vásárlóid, ügyfeleid imádni fogják. Hívj meg szakértőket, potenciális üzleti partnereket, influencereket és beszélgess velük, profi műsorvezető segítségével.

Employer branding

A munkáltatói márkád építésére is kiváló. Elmesélheted el a cégépítés folyamatát, megoszthatod a sikereket. Hívd meg a hónap dolgozóját, a frissen felvett alkalmazottakat bemutatkozáshoz.

Vezetői brand erősítése

Vezetőként saját, személyes branded, renoméd is erősítheted. A “külsős” hallgatók alig várják, hogy felvételt nyerjenek a cégedhez, a “belsős” dolgozóid pedig sokkal jobban elfogadják a nehéz döntéseid is.

 

Hallgass bele általunk gyártott podcast adásokba

Utazom.com podcast

Az utazom.com utazási iroda számára a koronavírus nyomán fontossá vált, hogy az utazással szemben drasztikusan lecsökkent bizalmat ellensúlyozza, és friss információkat osszon meg a közönségével.

Esport Show podcast

Az egykori Coca-Cola Esport Center 2020 tavaszi kényszerű bezárása után Bálint László műsorvezetésével Barta Gábor és Kolbert István szórakoztató formátumban megosztják a tapasztalataikat a magyar esport piacról.

Hogyan dolgozunk?

Csapatunk teljeskörű professzionális podcast szolgáltatást nyújt.

A kreatív tervezést, koncepció alkotást, gyártást, vágást, terjesztést, grafikai anyagokat és a  marketinget is ellátjuk.

10+ éves tapasztalatunk audió, videó és grafikai tartalomgyártásban, rádiózásban, online streamingben, marketingben segít elérni a kitűzött célokat kiváló minőségű tartalom előállításával.

Koncepció tervezés

Segítünk a névválasztásban, a műsor céljának és célcsoportjának meghatározásában, majd ennek megfelelően a műsor formátumát, stílusának, témáját kiválasztani. 

Előkészítés

Tapasztalt munkatársaink elkészítik az adás vázlatát, akár részletesen kidolgozva a tartalmi blokkokat is, majd elküldjük a szereplőket. Forrásokat és idézeteket is gyűjtünk. 

Felvétel

Beállítjuk az eszközöket a professzionális broadcast minőségű hangzásért. Végig felügyeli audió technikusunk a felvételt. Igény szerint videót is készítünk megfelelő fényeket biztosítva, így YouTube-ra is publikálhatjuk az adást.

Utómunka

A felvett anyagból kész adást varázsolunk. Szerkesztéssel, vágással, hangeffektekkel minőségi adást exportálunk az összes szükséges formátumba.

Casting

Kiválasztjuk közösen és felkérjük a műsorvezetőt, szereplőket, vendégeket. Felvételenként megszervezzük a szereplők, vendédek időzítését. Általában egy alkalommal több adást is javaslunk felvenni.

Mobil podcast stúdió

Felszerelésünk és szakembereink a céges meeting room is stúdiót varázsolnak. Ismert környezetben könnyebb megnyílni és nem kell a város másik végébe utazni.

Grafika, marketing

Elkészítjük a promóciós grafikai és rövid videós audiogram anyagokat. Szakembereink segítenek eljuttatni a közönséghez, illetve elő is készíthetik a megrendelő kommunikációs ügynöksége, marketing csapata számára.

Disztribúció

Feltöltjük a közösen kiválasztott podcast hostingra és eljuttatjuk az összes jelentős podcast csatornára. (Valamint YouTube-ra is, videós formában)

A csapatunk

A kreatív tervezést, koncepció alkotást, gyártást, vágást, terjesztést, grafikai anyagokat és a  marketinget is ellátjuk.

13 éves tapasztalatunk audió, videó és grafikai tartalomgyártásban, rádiózásban, online streamingben, marketingben segít elérni a kitűzött célokat kiváló minőségű tartalom előállításával.

Bálint László

Rádiós műsorvezető, szerkesztő

Barta Gábor

Social media manager

Vereckei Réka

Rendező, szerkesztő, grafika

Kolbert István

Alapító, producer

Földi Péter

Producer, grafika

Kisantal Dénes

Kreatív, szerkesztő, szövegíró, grafika

Miért válaszd a Podcastgyártás.hu csapatát?

  • Szolgáltatásunk lefedi a podcast indításának és gyártásának teljes spektrumát.
  • A kreatív tervezéstől a felvételen és utómunkán át a kiadásig minden területen segítünk, akár a marketinget is beleértve.
  • 13 éves tapasztalatunk a rádiós és videós műsorkészítésben biztosítja a kiváló minőséget és a szakértelmet.
  • Ha további kérdésed merült fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket.
Milyen kötelezettséggel jár az ajánlatkérés?

Természetesen egyáltalán nincs kötelezettséged. Munkatársunk elküldi a személyre szabott ajánlatunkat a megadott elérhetőségen, tájékoztat az ötleteinkről és a lehetőségeidről. A döntés rajtad áll, ha kérdésed van, örömmel segítünk