Podcast szolgáltatásaink

Szolgáltatásunk lefedi a podcast indításának és gyártásának teljes spektrumát. A kreatív tervezéstől a felvételen és utómunkán át a kiadásig, akár a marketinget is beleértve.

Az irodád tárgyalóját podcast stúdióvá varázsoljuk!

Műsorvezetés

A tapasztalt műsorvezetők minőségibbé teszik a podcast adásokat, felszabadult hangulatot teremtenek és a vendégek is jobban megnyílnak. Csapatunk segít kiválasztani a megfelelő karakterrel és tapasztalattal rendelkező műsorvezetőt.

Kreatív tervezés, szövegírás

Segítünk kitalálni a hozzád illő témát és a megfelelő adásformátumot. A kiválasztott témát adásokra bontjuk, és elkészítjük a podcast adások tartalmi vázlatát, elemeit. A márka szempontjából fontos üzeneteket, tartalmi egységeket részletesen megírjuk. A promócióhoz használható rövid szöveges kivonatokat is elkészítjük.

A podcast adás vágása, szerkesztése

A podcast felvételt gyakran vágni, szerkeszteni kell. Ezt természetesen elvégezzük. A felvétel nyersanyagát ugyanakkor .wav és .mp3 formátumban is átadjuk a felvétel után azonnal, házon belül is szerkeszthetitek. Csapatunk kifejezetten kedveli a természetes, vágás nélküli podcast adásokat is. A professzionális mobil podcast stúdiónk, tapasztalt műsorvezetőink és hangtechnikusaink révén instant adásokat is tudunk készíteni, introval, outroval, hangeffektekkel, zenei betétekkel stb.

A podcast adás hosztingja, terjesztése

A podcast adások számára is szükséges tárhely, a weboldalakhoz hasonlóan (ilyenek pl. Anchor, Buzzsprout, Soundcloud, de akár a saját szervereden, tárhelyeden is lehet). A podcast hallgató platformokra (Spotify, Apple Podcast, Google Podcast stb.) a podcast hosting által biztosított RSS feeden keresztül kerül ki. Ez bonyolultan hangzik? Természetesen segítünk kiválasztani a számodra megfelelő megoldást.

Mobil stúdió - házhoz megyünk

A mobil podcast stúdiónkat elvisszük az irodádba. Időt és energiát spórulunk azzal, hogy nem kell utaznod. Sőt, tapasztalatunk szerint sokkal felszabadultabbak az emberek, amikor ismert környezetben zajlik a felvétel.

Teljeskörű podcast gyártás és kiadás

Szolgáltatásunk lefedi a podcast indításának és gyártásának teljes spektrumát. A kreatív tervezéstől a felvételen és utómunkán át a kiadásig, akár a marketinget is beleértve.

Podcast marketing és grafikai munkák

Elkészítjük az adások promóciós grafikai és rövid audiogram anyagait. Segítünk az online csatornákon eljuttatni a közönségedhez. Amennyiben házon belül, vagy a meglevő ügynökségeddel szeretnéd a népszerűsítést ellátni, előkészítjük az anyagokat, útmutatóval ellátva.

Miért válaszd a Podcastgyártás.hu csapatát?

  • Szolgáltatásunk lefedi a podcast indításának és gyártásának teljes spektrumát.
  • A kreatív tervezéstől a felvételen és utómunkán át a kiadásig minden területen segítünk, akár a marketinget is beleértve.
  • 13 éves tapasztalatunk a rádiós és videós műsorkészítésben biztosítja a kiváló minőséget és a szakértelmet.
  • Ha további kérdésed merült fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket.
Milyen kötelezettséggel jár az ajánlatkérés?

Természetesen egyáltalán nincs kötelezettséged. Munkatársunk elküldi a személyre szabott ajánlatunkat a megadott elérhetőségen, tájékoztat az ötleteinkről és a lehetőségeidről. A döntés rajtad áll, ha kérdésed van, örömmel segítünk